Skoči na vsebino

Grafika dvobarvni linorez “Čajanka”

20.00

 

 

Grafika dvobarvni linorez “Čajanka” je natisnjena na 285g grafični Fabriano papir, njene mere so 20×20 cm. Lahko jo okvirite in obesite na zid, jo zavijete kot darilo z ali brez okvirja, si jo podarite za dober dan. Na voljo je brez okvirja.

V ponudbi so variacije različnih barvnih kombinacij. Serija je odprta.

Na grafičnem listu vidimo deklico z dolgimi temnimi lasmi, ki si je privoščila trenutek zase, sedi na okrogli preprogi in ima pred seboj skodelico čaja in pa kafetiero kave. Uživa v svojem drobnem momentu v dnevu, obkrožena z dobrimi in lepimi stvarmi; dobro kavo, čajem in ljubimi sobnimi rastlinami.

Če iščete darilo za kofetarce in kavoljubce, ljubitelje dobrega čaja in sobnih rastlin, predvsem pa navihanih malih grafik, je grafika dvobarvni linorez “Čajanka” kot nalašč.

Linorez je grafična tehnika, pri kateri izrezujemo motiv v ploščo iz linoleja. Nastane grafična matrico, ki jo ročno ali s pomočjo grafične preše natisnemo na grafični papir.  Avtor se odloči za omejeno signirano serijo in tako vsak posamezni grafični list signira oz. oštevilči in podpiše. Dvobarvni linorez je grafični odtis, ki je ustvarjen iz dveh linolejnih plošč ali ene linolejne plošče, ki jo postopoma izrezuješ.

 

Mere: 20×20 cm

material: grafični papir, grafične barve

barve: vijolična, rumena

Linorez, odprta serija v različnih barvnih kombinacijah.

Na voljo brez okvirja.