Skoči na vsebino

Grafika dvobarvni linorez “Večer”

40.00

Grafika dvobarvni linorez z naslovom “Večer” je natisnjena v omejeni seriji.  Ročno je tiskana na 285g grafični papir z dveh matric iz linoleja. Velikost grafičnega lista je 25×25 cm.  Lahko jo okvirite in obesite na zid, jo zavijete kot darilo z ali brez okvirja, si jo podarite za dober dan. Na voljo je brez okvirja.

Vidimo prizor umirjenega večera v dvoje ob glasbi iz gramofona in kozarcu vina. Velik kontrast med živahnimi vzorci upodobljenega interjera in umirjenostjo vzdušja med zaljubljencema. Velik del motiva zavzema gramofon z gramofonsko ploščo. Njun mali večer živi.

Originalni dvobarvni linorez je podpisan in oštevilčen.

 

Linorez je grafična tehnika, pri kateri izrezujemo motiv v ploščo iz linoleja. Nastane grafična matrico, ki jo ročno ali s pomočjo grafične preše natisnemo na grafični papir.  Avtor se odloči za omejeno signirano serijo in tako vsak posamezni grafični list signira oz. oštevilči in podpiše.

Dvobarvni linorez je grafični odtis, ki je ustvarjen iz dveh linolejnih plošč ali ene linolejne plošče, ki jo postopoma izrezuješ.

Grafika dvobarvni linorez “Večer” je izvrstna ideja za darilo;  za ljubitelje glasbe, gramofonskih plošč, zasanjanih večerov v dvoje ter nostalgičnih vzorcev in trenutkov. Razveseli lahko tudi vse privržence hudomušnih malih grafik, ki so radi okroženi z njimi v svojem vsakdanu.

 

Omejena serija –  50 odtisov.

Mere: 25×25 eur

Barve: črna, rumena, bela

Na voljo brez okvirja.