Skoči na vsebino

Lesena ročno poslikana broška “Sonce Zlato”

18.00

Lesena unikatno ročno poslikana broška – dobro se počuti na vsaki vaši modni ideji za tisti dan.

Mere: lesena osnova: Ø 4,7mm, debelina: 8 mm

1 na zalogi (se lahko naroči)

Lesena ročno poslikana broška “Sonce Zlato”  je poslikana s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščitena z lakom na vodni osnovi. Je zlate barve, na njej je motiv sonca, prinašatelja življenja.

Kovinsko zapiralo je iz kovine brez niklja.  Je detajl v dnevu, ki se dobro počuti na vsaki vaši modni ideji za tisti dan ali tisti večer. Ali oboje. Lahko opazuje svet z vaše jakne, plašča ali jopice. Lepo se poda k svilenem šalu ali ruti. Možnosti in kobinacij, ki so na voljo, je veliko.

Kako jo negujemo? Ker je lesena ročno poslikana broška mala lesena sličica na oblačilu, se boji vode, direktnega nanašanja parfumov nanjo in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jo obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Zakaj in za koga jo izbrati?

Lesena ročno poslikana broška “Sonce Zlato” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

 

 

 

Serija: Sonca

Motiv: narava, simboličen

Barve: zlata, črna

Mere: lesena osnova: Ø 4,7 mm, debelina osnove: 8 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, kovina brez niklja