Skoči na vsebino

Lesena šatulja “Cvetje v laseh”

50.00

Ročno slikana šatuljica za nakit in druge male dragocenosti.

Lesena šatulja “Cvetje v laseh” je ročno poslikana masivna lesena škatlica za nakit in preostale dragocenosti. Šatuljica lahko hrani marsikatero skrivnost, pisemce, uhane, broške, konce barvic, nenavadne kamenčke in najmanjši kostanjček, ki si ga srečal na poti. Torej, v njej je prostor za vse dragocene skrivnosti in skrivnostne dragocenosti.

Na šatulji je naslikano dekle med bilkami, drevesi, s cvetjem v laseh. Lahko nas spominja na zlate poletne popoldneve, ki se prevešajo v čaroben večer v dobri misli in prijetni družbi. Naj prežene meglo in dvom, ko nastopi kakšen morda preveč oblačen dan.

Šatulja je slovenske izdelave, iz masivnega bukovega lesa in poslikana z akrilnimi barvami. Prelakirana je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi.  Je okrogle oblike, njen premer je 12 cm, višina je 5,8 cm.

 

Lesena šatulja “Cvetje v laseh” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.

 

 

material:  lesena šatulja iz masivnega bukovega lesa, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi

velikost: premer 12 cm, višina 5,8 cm

 

Mere: v: 5,8 cm , premer: 12 cm

Material: masiven bukov les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi