Skoči na vsebino

Lesena šatulja “Jeseni”

40.00

Jesensko razpoložena lesena šatulja iz masivnega lesa. Za raznovrstne drobne dragocenosti in skrivnosti.

 

Material: masiven les, slikarska akrilna barva, zaščitni lak na vodni osnovi

Velikost: v: 5,7 cm  premer: 12 cm

1 na zalogi

Lesena šatulja “Jeseni” je ročno poslikana masivna lesena škatlica za nakit in preostale dragocenosti. Šatuljica lahko hrani marsikatero skrivnost, pisemce, uhane, broške, konce barvic, nenavadne kamenčke in najmanjši kostanjček, ki si ga srečal na poti. Skratka, v njej je prostor za vse dragocene skrivnosti in skrivnostne dragocenosti.

Bordo pobarvana šatulji nosi rastlinski motiv.  Na črnem ozadju se prepletajo in prekrivajo linije in bilke v beli, bakreni in sivi barvi. Barvna kombinacija nam pričara vzdušje tihe pomirjajoče jeseni.

Šatulja je slovenske izdelave, iz masivnega bukovega lesa in poslikana z akrilnimi barvami. Prelakirana je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi. Je okrogle oblike, njen premer je 12 cm, višina je 5,8 cm. Varno je zapakirana je v kartonasto škatlo. Na robu spodnjega dela in na robu pokrova so naslikane 4 pikice, ki naj se pri zaprtju stikajo. Označujejo mesto, ki je najbolj optimalno za zaprtje šatulje. Negujemo jo tako, da jo po potrebi obrišemo s suho ali rahlo vlažno krpo.

 

Lesena šatulja ” Jeseni” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.