Skoči na vsebino

Lesena šatulja klekljarica Pepca

40.00

Lesena šatulja klekljarica Pepca je ročno delo in pripoveduje zgodbo o klekljarici Pepci in njeni druščini iz Idrije. Dobrodušno nas bodrijo z lesenih šatulj in preganjajo slabo voljo.

Njihova zgodba govori tako:

Navihane in zadovoljne gospodične, ki kukajo z lesenih šatuljic in magnetkov, so raznobarvnih značajev in konjičkov. Skupna jim je ljubezen do klekljanja in družabna narava. Največ skupnega časa preživijo pri Berti, Angelci, Pepci in Olgi.

Pri Berti, ob domačem metinem čaju, izvedo največ svežih in sočnih govoric.

Pri Angelci se, polnih ust čokoladnih piškotov, hihitajo ob gledanju modnih nasvetov in zdravih receptov.

Pri Pepci vzamejo v roke glasbila, zaigrajo in vedno znova ugotovijo, da morajo do naslednjič še malo zvaditi melodijo.

Vsake toliko časa se zberejo pri Olgi. Tam ob gramofonu in polni mizi dobrot nazdravljajo življenju in prijateljstvu, ki jih veže. Zato se ne gre čuditi, da z lesenih šatuljic in magnetkov kukajo tako navihano in zadovoljno.

 

 

Šatulja je slovenske izdelave, iz masivnega bukovega lesa in poslikana z akrilnimi barvami. Prelakirana je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi.  Je okrogle oblike, njen premer je 12 cm, višina je 5,8 cm. Ponosno nosi certifikat Art&Craft in je vključena v blagovno znamko Idrija izbrano.

 

Lesena šatulja klekljarica Pepca je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.

 

 

material:  lesena šatulja iz masivnega bukovega lesa, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi

velikost: premer 12 cm, višina 5,8 cm

 

Mere: v: 5,8 cm , premer: 12 cm

Material: masiven bukov les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi