Skoči na vsebino

Lesena šatulja “V krošnjah”

45.00

V krošnjah misli in dreves, v družbi raznobarvnega ptičjega petja. Lesena ročno poslikana šatulja iz masivnega lesa za male dragocenosti.

 

Material: masiven bukov les, slikarske akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi

Velikost: v: 5,7 cm  premer: 12 cm

 

1 na zalogi

Lesena šatulja “V krošnjah” je ročno poslikana masivna lesena škatlica za nakit in preostale dragocenosti. Šatuljica lahko hrani marsikatero skrivnost, pisemce, uhane, broške, konce barvic, nenavadne kamenčke in najmanjši kostanjček, ki si ga srečal na poti. Torej, v njej je prostor za vse dragocene skrivnosti in skrivnostne dragocenosti.

Na bordo pobarvani šatulji je naslikana deklica z glavo v oblakih. Lahko bi jih zamenjali tudi za sladkorno peno ali drevesno krošnjo. V krošnji je polno pisanih ptic.  Radovedna in polna idej se pogovarja s svojimi pticami. Včasih z njimi zapoje. Da lahko prežene meglo in dvom, ko nastopi kakšen tak preveč oblačen dan.  In takrat nas skupaj s svojimi pticami dobrovoljno bodri z nočne omarice, predalnika ali toaletne mizice.

Šatulja je slovenske izdelave, iz masivnega bukovega lesa in poslikana z akrilnimi barvami. Prelakirana je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi.  Je okrogle oblike, njen premer je 12 cm, višina je 5,8 cm. Na robu spodnjega dela in na robu pokrova so naslikane 4 pikice, ki naj se pri zaprtju stikajo/prekrivajo. Označujejo mesto, ki je najbolj optimalno za zaprtje šatulje.

 

Lesena šatulja ” V krošnjah” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.

 

 

material:  lesena šatulja iz masivnega bukovega lesa, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi

velikost: premer 12 cm, višina 5,8 cm