Skoči na vsebino

Leseni mini uhani “Drevo roza/naraven les”

13.00

Serija: Flora

Motiv: rastlinski

Barve: naravni les, nežno roza

Mere: lesena osnova: Ø 8 mm, debelina: 3 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitna smola, nerjaveče jeklo

1 na zalogi

Leseni mini uhani “Drevo roza/naraven les” so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 8 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat pa po le en kos-par. (OOAK) Primerni so za vse priložnosti – za lep vsakdan ali svečan večerni dogodek.

Kaj predstavljajo? Na uhanih je naslikano malo drevesce, ki je bila sprva bilka in je simbol življenja, dvojnosti ter povezanosti zemlje in neba. Kombinacija svetlo rožnate barve in naravnega lesa poudarjata nežnost, lahkotnost, svetlost in povezanost z naravo.

Kako jih negujemo? Ker so leseni mini uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Zakaj jih izbrati in za koga? Leseni mini uhani “Drevo roza/naraven les” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Serija: Flora

Motiv: rastlinski

Barve: naravni les, nežno roza

Mere: lesena osnova: Ø 8 mm, debelina: 3 mm

 

Color

Blue