Skoči na vsebino

Leseni mini uhani Kapljica “Opal”

15.00

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 10 mm, debelina pa  2mm.  Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi.  Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK – One of a kind)

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

Cena: 13 eur

1 na zalogi

Leseni mini uhani Kapljica “Opal” so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 10 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK) Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Motiv uhanov je abstrakten.  Poudarjena svetleča površina opalne barve, s katero se igra svetloba ter ustvarja zanimive oblike ter nenehno se spreminjajoče motive. Oblika kapljice ponazarja kapljico vode, ki je simbol življenja in nenehne spremenljivosti. Kombinacija črne in svečane svetleče barve je barvna kombinacija elegance, prestiža in posebnih priložnosti. Obenem se zaradi svoje barvne narave uhani zelo lepo in lahko kombinirajo z različnimi oblačili.

Ker so leseni mini uhani  male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni mini uhani Kapljica “Opal” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Barve: metalna barva šampanjca , črna

Mere: lesena osnova: v: 10mm, š: 7mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitna smola, nerjaveče jeklo