Skoči na vsebino

Leseni mini uhani “Praprot modro bakrena”

15.00

1 na zalogi

Leseni mini uhani “Praprot modro bakrena” so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 10 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK) Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Na uhanih je naslikana praprot v bakreni barvi. Ozadje je ultramarin modro, poslikano v barvi globine in modrosti. Praprot – bilka kot simbol rasti in zaščite. Oblika kapljice ponazarja kapljico vode, ki je simbol življenja in nenehne spremenljivosti.

Ker so leseni mini uhani kapljice male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni mini uhani “Praprot modro bakrena” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Barve: ultramarin modra, bakrena

Mere: lesena osnova:  10 mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitna smola, nerjaveče jeklo