Skoči na vsebino

Leseni uhani 14mm “Bordo zlati”

18.00

VELIKI UHANI (14mm)

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 14 mm, debelina pa se razlikuje glede na tip uhana;  izbočena lesena osnova (5mm) ali ploščata lesena osnova (3mm).  Uhani so kljub svoji velikosti lahki in nosljivi. Uhani so narejeni v serijah, največkrat po le en kos.

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

1 na zalogi

Leseni uhani 14mm “Bordo zlati” so unikatni in ročno poslikani. Udobno se nosijo vsak dan ali za posebne priložnosti. Poslikani so s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 14 mm, debelina pa 3 mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz kovine brez niklja. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Kombinacija bordo rdeče in zlate barve v nas prebudi nostalgijo po jeseni, po toplih jesenskih sončnih zahodih, po razgledih preko kraške pokrajine polne ruja in trte. Motiv je abstrakten in oblikovan z metalnimi lističi zlate barve. Uhani spadajo v serijo ” Abstrakt”.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni uhani 14mm “Bordo zlati” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Serija: abstrakt

Motiv: abstrakten

Barve: bordo rdeča, zlata

Mere: lesena osnova: Ø14 mm, debelina: 3 mm

Material: les, akrilne barve, metalni lističi, zaščitni lak na vodni osnovi, kovina brez niklja