Skoči na vsebino

Leseno knjižno kazalo “Na drevesu”

15.00

Leseno knjižno kazalo ali mejnik med svetovi. Prijazna sopotnica na poti domišljije.

Krasno darilo za knjigoljubce, zagrizene ljubitelje kuhe in najboljših kuharskih knjig, za večne otroke ali pa za občudovalce majhnih sličic na steni.

Kazalo vedno pride prav.

3 na zalogi

Leseno knjižno kazalo “Na drevesu” je ročno delo in ima svojo zgodbo. Z lesenega knjižnega kazala nas prijazno motri drevo. Na njem sedi deklica, ki se strašno rada izgublja med knjižnimi stranmi.  In medtem, ko ona zbrano bere v njegovemu zavetju, drevo šelesti s svojimi listi. Tiho ji čara glasbeno ozadje k napetim zgodbam.

Unikatno leseno knjižno kazalo je krasno darilo za vse zagrizene bralke in bralce. Ročno je poslikano z akrilnimi barvami in zaščiteno z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi. Ročna doslikava na sprednji strani, na zadnji strani edinstvena ročna poslikava vzorčka.

V višino meri 14,8 cm, v širino pa 5 cm. Knjižno kazalo je ovenčano s svilenim trakom in spravljeno v lično potiskano mapico, ki je lahko tudi v vlogi darilne embalaže.

Leseno knjižno kazalo “Lučka” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

 

 

 

LESENO KNJIŽNO KAZALO V DARILNI MAPICI

Avtorski lik na leseni ploščici, ovenčan s svilenim trakom. Ročna doslikava na sprednji strani, na zadnji strani edinstvena ročna poslikava vzorčka.

Material: vezana plošča, slikarske akrilne barve, papir, lak na vodni osnovi, svilen trak, darilna embalaža iz eko kartona

Velikost: v: 14,8 cm, d: 5 cm, š: 2 mm