Skoči na vsebino

Leseno knjižno kazalo ” Pastirček Jakob”

15.00

 

 

 

3 na zalogi

Leseno knjižno kazalo “Pastirček Jakob” je krasna ideja za darilo knjigoljubcem, oboževalcem najboljših kuharskih knjig, večnim otrokom ali pa občudovalcem majhnih sličic na steni. Ročno je tiskano s tiskarsko barvo in poslikano z akrilnimi barvami. Zaščiteno je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi. V višino meri 14,8 cm, v širino pa 5 cm. Knjižno kazalo je ovenčano s svilenim trakom in spravljeno v lično potiskano mapico, ki je lahko tudi v vlogi darilne embalaže.

 

Iz Šmihela pod Nanosom prihaja domač superjunak in modni vplivnež – pastirček Jakob. Zaradi njegove prebrisane pameti ter ljubezni do šahovske igre ima danes Postojna in njeni prebivalci: a) mir pred Zmajem Strašnim,

b) nadvse priročen modni kos,

c) in pa večni nadimek Torbarji.

Hvala, Jakob .

V njegovo čast in slavo – ročno tiskano in pobarvano leseno knjižno kazalo v lični darilni mapici.

Jakob proti Zmaju: Šah – mat! Zmaga uma nad surovo močjo.

 

Leseno knjižno kazalo “Pastirček Jakob” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

UNIKATNO LESENO KNJIŽNO KAZALO V DARILNI MAPICI

Material: vezana plošča, slikarske akrilne barve, papir, lak na vodni osnovi, svilen trak, darilna embalaža iz lepenke

Velikost: v: 14,8 cm, d: 5 cm, š: 2 mm