Skoči na vsebino

Magnetek (Sličica na lesu) “Olga”

15.00

Olga – najljubšo džezvico hrani na dosegu roke, saj je zanjo najljubše ozadje dobre knjige dišeča močna črna kava.

 

 

1 na zalogi

Magnetek (Sličica na lesu) “Olga” je ročno poslikan okras doma. Z njega nas opazuje črnolasa Olga, ki je prava kofetarica. Rada poseda v svoji najljubši kavarni v mestu, opazuje ljudi in piše osnutke za knjigo.

Magnetek (Sličica na lesu) “Olga” bodo cenile vse kofetarce in kavoljubci, ljubitelji mačk in pisane besede. Vsak, ki ve, kako nujne so pavze z dobro kavo.

Avtorski motiv je na reciklirano ploščico iz vezanega lesa doslikan z akrilnimi barvami in zaščiten z lakom na vodni osnovi. Na zadnji strani je pritrjen magnet, napisano ime pupke in
avtoričin podpis. Sličica z magnetom je položena v laneno vrečko (10×15 cm), ki je lahko v vlogi darilne embalaže.

Lesene sličice z magnetom  se med seboj rahlo razlikujejo, saj narava dela vpliva na končni izdelek (ročno delo, različna barva in tekstura lesa, ročna doslikava). Tako je vsaka ploščica samo svoja.

Magnetek “Olga” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.

 

Motiv: Olga, bralka, kofetarca

Mere: lesena osnova – 7×7 cm, darilna lanena vrečka – 10×15 cm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, lanena vrečka