Skoči na vsebino

Dostava in plačilo

Načini plačila

Spletna trgovinawww.obcutki.si omogoča naslednja dva načina plačevanja:

  • po predračunu- nakazilom na TRR
  • osebno – z gotovino  (ob osebnem prevzemu)

Izdaja računa

Kupec dobi račun v fizični obliki ob prejemu blaga. Po potrditvi naročila, kupec po elektronski pošti dobi obvestilo z vsemi podatki, ki so tudi na računu.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-4 delovnih dni, za izdelke, ki jih ni na zalogi, je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu.

V primeru daljšega dobavnega roka vas bom o dobavnem roku obvestila po elektronski pošti.

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice.

Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, v dostavo so všteti tudi stroški priprave in zaščite naročenega blaga za transport.

Poštnina

Naročene izdelke v spletni trgovini www.obcutki.si boste dobili dostavljene s priporočeno pošto POŠTE SLOVENIJE. Cena priprave in dostave naročenih drobnih izdelkov manjše teže je 3 eur (nakit). Poštnina večjega in težjega paketa je 3,5 eur. Cena dostave je navedena ob izdelku.