Skoči na vsebino

Leseni uhani 12mm “ČB frisek”

18.00

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa  2mm.  Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi.  Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

1 na zalogi (se lahko naroči)

Leseni uhani 12mm “ČB  frisek” so unikatni in ročno poslikani. Udobno se nosijo vsak dan ali za posebne priložnosti. Poslikani so s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz kovine brez niklja. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Na unikatnih uhanih je poenostavljen motiv vrisan v površino. Predstavlja obraz, ki ima pred seboj cvetlico.  Črtna črna risba je zarezana v belino uhanov. Vse skupaj tvori eleganten in umetniški kos nakita za vse priložnosti. Spadajo v serijo “Črnobelo”.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni uhani 12mm “ČB frisek” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Serija: Črnobelo

Motiv: rastlinski

Barve: črna, bela

Mere: lesena osnova: Ø12 mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, kovina brez niklja