Skoči na vsebino

Leseni uhani 12mm “Pink ptički”

18.00

 

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa  2mm.  Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi.  Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

1 na zalogi

Leseni uhani 12mm “Pink ptički” so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 8 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz kovine brez niklja. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)  Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Na močno rožnatem -pink ozadju je naslikan ptiček črne barve. Ptiček kot simbol duše, svobode in miru. Lahko je prinašalec znanja in dobrih novic. Ti unikatni uhani spadajo v serijo “Ptički”.

 

Leseni uhani 12mm “Pink ptički” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

 

Serija: Ptički

Motiv: živalski

Barve: črna, bela, rožnata

Mere: lesena osnova: Ø12mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, nerjaveče jeklo