Skoči na vsebino

Lesena šatulja “Šopek”

45.00

Ročno slikana šatuljica za nakit in druge male dragocenosti.

1 na zalogi

Lesena šatulja “Šopek” je ročno poslikana masivna lesena škatlica za nakit in preostale dragocenosti. Šatuljica lahko hrani marsikatero skrivnost, pisemce, uhane, broške, konce barvic, nenavadne kamenčke in najmanjši kostanjček, ki si ga srečal na poti. Torej, v njej je prostor za vse dragocene skrivnosti in skrivnostne dragocenosti.

Na belo pobarvani šatulji je risba deklice z velikim šopkom raznovrstnih cvetlic. Čeprav je šatulja v črno belem, lahko slutimo vse barve in vonjave tega šopka, ki nas spomni na drobne trenutke, ki barvajo življenje. Ki lahko preženejo meglo in dvom, ko nastopi kakšen tak preveč oblačen dan.  Takrat nas deklica s cvetlicami dobrovoljno bodri z nočne omarice, predalnika ali toaletne mizice.

Šatulja je slovenske izdelave, iz masivnega bukovega lesa in poslikana z akrilnimi barvami. Prelakirana je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi.  Je okrogle oblike, njen premer je 12 cm, višina je 5,8 cm.

 

Lesena šatulja ” Šopek” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.

 

 

material:  lesena šatulja iz masivnega bukovega lesa, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi

velikost: premer 12 cm, višina 5,8 cm

 

Mere: v: 5,8 cm , premer: 12 cm

Material: masiven bukov les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi