Skoči na vsebino

Leseni mini uhani trikotniki “Majhna vesolja”

15.00

Šifra: 028
UHANI “Majhna vesolja” Trikotnik Rumenosrebrni
Serija: Majhna vesolja
Motiv: abstrakten
Barve: rumena, rdeča, srebrna, turkizna
Mere: lesena osnova: Ø 8mm in 10mm, debelina: 2 mm
Material: les, akrilne barve, metalni lističi, zaščitna smola, kovina brez niklja, nerjaveče jeklo

1 na zalogi

Leseni mini uhani trikotniki “Majhna vesolja”so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 10 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla in kovine brez niklja. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)  Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Motiv uhanov je abstrakten, spominja na širno vesolje.Rumena in rdeča barva ustvarjata kontrast in napetost med njima, sta barvi akcije in veselja. Poudarjena je tekstura površine, na kateri so umeščeni metalni lističi srebrne barve, s katerimi se igra svetloba ter ustvarja zanimive oblike ter nenehno se spreminjajoče motive.  Oblika trikotnika je v funkciji usmerjanja energije in preobrazbe (simbolično). Skupaj z barvno kombinacijo ustvarjata energičen in vitalen par uhanov.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni mini uhani trikotniki “Majhna vesolja” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.