Skoči na vsebino

Leseni uhani 14mm “Črnobela flora

18.00

1 na zalogi

Leseni uhani 14mm “Črnobela flora”so unikatni in ročno poslikani. Udobno se nosijo vsak dan ali za posebne priložnosti. Poslikani so s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 14 mm, debelina pa 5mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz kovine brez niklja. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Na uhanih je upodobljeno rastlinje; lističi in vitice, ki segajo proti nebu. Belina uhanov in črna risba poudarjata jasnost misli in svetlobo – k nebu.  Spadajo v serijo “Črnobelo”.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni uhani 14mm “Črnobela flora” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Serija: Črnobelo

Motiv: rastlinski

Barve: črna, bela

Mere: lesena osnova: Ø14mm, debelina: 5 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, kovina brez niklja