Skoči na vsebino

Leseni uhani 10mm “Praprot bordo”

16.00

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 10 mm, debelina pa  3mm.  Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi.  Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos (OOAK- one of a kind).

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

1 na zalogi

Leseni uhani 10mm “Praprot bordo” so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 10 mm, debelina pa 3mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)  Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Na bordo ozadju je naslikana praprot svetlo rožnate barve z bakrenimi pikami. Listi s pikami nas lahko spomnijo na oči. Po ljudskem verovanju je imela praprot veliko moč. Praprot kot  simbol rasti, čarnosti, modrosti in zaščite. Unikatni uhani spadajo v serijo “Etno”.

Leseni uhani 10mm “Praprot bordo” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Barve: bordo, bakrena, svetlo rožnata

Mere: lesena osnova: Ø10 mm, debelina: 3 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitna smola, nerjaveče jeklo