Skoči na vsebino

Lesena šatulja “V oblakih”

45.00

V oblakih, blizu sonca. Ročno poslikana šatulja iz masivnega lesa za nakit in ostale drobne dragocenosti.

1 na zalogi

Lesena šatulja “V oblakih” je ročno poslikana masivna lesena škatlica za nakit in preostale dragocenosti. Šatuljica lahko hrani marsikatero skrivnost, pisemce, uhane, broške, konce barvic, nenavadne kamenčke in najmanjši kostanjček, ki si ga srečal na poti. Torej, v njej je prostor za vse dragocene skrivnosti in skrivnostne dragocenosti.

Na močno rožnato pobarvani šatulji je naslikana deklica z glavo v oblakih. Lahko bi jih zamenjali tudi za sladkorno peno.  Zasanjana in polna idej nosi v roki vetrnico. Da lahko prežene meglo in dvom, ko nastopi kakšen tak preveč oblačen dan.  In takrat nas dobrovoljno bodri z nočne omarice, predalnika ali toaletne mizice.

Šatulja je slovenske izdelave, iz masivnega bukovega lesa in poslikana z akrilnimi barvami. Prelakirana je z več sloji zaščitnega laka na vodni osnovi.  Je okrogle oblike, njen premer je 12 cm, višina je 5,8 cm. Na robu spodnjega dela in na robu pokrova so naslikane 4 pikice, ki naj se pri zaprtju stikajo/prekrivajo. Označujejo mesto, ki je najbolj optimalno za zaprtje šatulje.

 

 

Lesena šatulja ” V oblakih” je lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev in podpira njihovo delo.

 

 

material:  lesena šatulja iz masivnega bukovega lesa, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi

velikost: premer 12 cm, višina 5,8 cm