Skoči na vsebino

Leseni mini uhani mix “Črno pink”

13.00

1 na zalogi

Leseni mini uhani mix “Črno pink”so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 10 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)  Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Motiv uhanov je abstrakten. Črna in močno rožnata pink barva ustvarjata kontrast in napetost med njima. Poudarjena je tekstura površine, s katero se igrata svetloba in senca ter ustvarjata zanimive oblike ter nenehno se spreminjajoče motive. Oblika kapljice ponazarja kapljico vode, ki je simbol življenja in nenehne spremenljivosti. Oblika trikotnika je v funkciji usmerjanja energije in preobrazbe (simbolično). Tako je par lesenih uhanov “Črno pink” simbolno poln gibanja in akcije v svojem bistvu.

Ker so leseni mini uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni mini uhani mix “Črno pink” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

 

Motiv: abstraktni

Barve: močno rožnata – pink, črna

Mere: lesena osnova: Ø 8mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve,  zaščitna smola, nerjaveče jeklo