Skoči na vsebino

Leseni uhani 10mm “Etno smrekica rdeča”

16.00

MINI UHANČKI (10 mm)

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 10 mm, debelina pa  2mm.  Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi.  Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

1 na zalogi

Leseni uhani 10mm “Etno smrekica rdeča” so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo.  Njihova velikost je 8 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)  Primerni so za vsakodnevne in posebne priložnosti.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s uho ali rahlo vlažno krpo.

Na vijoličnem ozadju je naslikana vejica – smrekica živo rdeče barve barve  v folk/etno/ljudskem stilu. Vejica ali smrekica kot  simbol svetlobe in zaščite. Unikatni uhani spadajo v serijo “Etno”.

Leseni 10mm uhani “Etno smrekica rdeča” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

UHANI “Etno smrekica rdeča”

Serija: etno

Motiv: rastlinski

Barve: vijolična, rdeča

Mere: lesena osnova: Ø 10mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitna smola, nerjaveče jeklo