Skoči na vsebino

Leseni uhani 12mm “Črnobelo polje”

18.00

UHANI srednje velikosti (12mm)

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa  2mm.  Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi.  Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

1 na zalogi

Leseni uhani 12mm “Črnobelo polje” so unikatni in ročno poslikani. Udobno se nosijo vsak dan ali za posebne priložnosti. Poslikani so s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Na uhanih je upodobljeno rastlinje poenostavljenih oblik; lističi in vitice, ki segajo proti nebu. Belina uhanov in črna risba poudarjata jasnost misli in svetlobo – k nebu. Spadajo v serijo “Črnobelo”.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni uhani 12mm “Črnobelo polje” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Motiv: rastlinski

Barve: bela, črna

Mere: lesena osnova: Ø12mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, nerjaveče jeklo