Skoči na vsebino

Leseni uhani 12mm “ČB praprot”

18.00

Leseni uhani so ročno poslikani s slikarskimi akrilnimi barvami, obogateni z metalnimi lističi in zaščiteni z zaščitno smolo ali lakom na vodni osnovi. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa 2mm. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Ker so to male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja.

Leseni uhani 12mm “ČB  praprot” so unikatni in ročno poslikani. Udobno se nosijo vsak dan ali za posebne priložnosti. Poslikani so s slikarskimi akrilnimi barvami in zaščiteni z zaščitno smolo. Njihova velikost je 12 mm, debelina pa 2mm. Kovinski deli uhana (zapirala) so iz nerjavečega jekla. Zaradi svoje narave so uhani lahki in nosljivi. Narejeni so v serijah, največkrat po le en kos. (OOAK)

Na unikatnih uhanih je poenostavljen motiv vrisan v površino. Predstavlja rastlino praprot, ki je imela v ljudskem verovanju veliko moč. Črtna črna risba je zarezana v belino uhanov. Vse skupaj tvori eleganten in umetniški kos nakita za vse priložnosti. Spadajo v serijo “Črnobelo”.

Ker so leseni uhani male lesene sličice na ušesih, se bojijo vode, direktnega nanašanja parfumov nanje in nepazljivega ravnanja. Po potrebi jih obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo.

Leseni uhani 12mm “ČB praprot” so lepo darilo zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano; ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

Motiv: rastlinski

Barve: bela, črna

Mere: lesena osnova: Ø12mm, debelina: 2 mm

Material: les, akrilne barve, zaščitni lak na vodni osnovi, nerjaveče jeklo