Skoči na vsebino

Unikatna voščilnica “Iz kuverte v okvir”

10.00

Unikatna voščilnica “Iz kuverte v okvir” je mala grafika, ki je narejena v tehniki linoreza. Je v vlogi voščilnice in v vlogi darila, kot mala grafika za na steno . Voščilo, ki najde svoje mesto na steni. Velikost voščilnice je 15×15 cm, priložena je kuverta iz eko kartona v naravni barvi.

Dobrovoljen obraz, ki gleda z voščilnice je obkrožen z naravo – cvetlicami, bilkami in listjem, ki so izrezljani iz linoleja in odtisnjeni na grafični papir. Mali venček, ki prinaša srečo in najboljše želje; pa za to ni treba, da je december. Za dobre želje je vedno pravi čas.

Unikatna voščilnica “Iz kuverte v okvir” je lepo voščilo in darilo ob vsakem osebnem posebnem dnevu, zahvali ali prazniku –  zase ali za ljubo osebo, ki je stalna v življenju ali kot poklon človeku, ki ti je s pomenom prišel na pot za krajši čas. Za nekoga, ki ima rad lepo, edinstveno in ročno izdelano;  ki ceni izdelke izpod rok slovenskih umetnikov in rokodelcev ter podpira njihovo delo.

 

 

Motiv je na voljo v več različnih barvah in odtenkih. Okvir ni v ponudbi.

Linorez je grafična tehnika, pri kateri izrezujemo motiv v ploščo iz linoleja. Nastane grafična matrico, ki jo ročno ali s pomočjo grafične preše natisnemo na grafični papir.